Download onze app!

Laat je door ons inspireren

Logo

Zo werkt Mooiekortingen.nl

 • Vind jouw actie

  Ga op zoek naar een leuke actie. Actie gevonden? 'Bestel' de actie en betaal de reserveringskosten. Vervolgens ontvang jij een voucher die je bij de aanbieder in kan leveren. Reserveer indien nodig bij de aanbieder.

 • Laat je voucher, geprint of op je mobiel, zien bij de ondernemer.

  Zorg dat je de voucher kan laten zien aan de aanbieder bij je bezoek. Geniet van wat de ondernemer je te bieden heeft en betaal aan het einde rechtstreeks aan de ondernemer.

 • Deel met vrienden

  Is dit niet een geweldige manier om gebruik te maken van de leukste aanbiedingen, kortingen, deals, promoties en acties van ondernemers bij jou in de regio? Inderdaad! Deel jouw favoriete acties dus snel met vrienden en zorg dat ook zij weten waar ze moeten zijn wanneer ze er weer eens op uit gaan! 

 • Betrek jezelf volop bij mooiekortingen.nl

  Help jij ons actief mee om te zorgen dat iedereen gebruik maakt van mooiekortingen.nl? Voor iedereen die lid is van onze nieuwsbrief, ingeschreven is op onze website, Facebook- en Instagramaccount en onze berichten deelt en liked organiseren wij regelmatig leuke winacties van onze partners. Zo zorgen we samen voor een zo compleet en leuk mogelijke inspiratiebron.

 • Heb je vragen?

  Ons platform is erop ingericht alles zoveel mogelijk automatisch te laten verlopen zodat wij onze kosten laag kunnen houden en zodoende de ondernemer de leukste en beste acties kan bieden. Zodoende zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Heb je een vraag over (een actie van) een van onze aanbieders? Neem dan rechtstreeks contact op met de aanbieder. Heb je een vraag voor ons en staat deze niet bij de meestgestelde vragen? Mail dan naar [email protected] en wij mailen zo spoedig mogelijk terug.