Download onze app!

Laat je door ons inspireren

Logo

Over ons

Onze missie

Mooiekortingen.nl wil hét ideale platform bieden voor zowel ondernemer and consument. Voor ondernemers geen dure abonnementen, onzekere inkomsten of werken tegen kostprijs om haar diensten aan te bieden en voor consumenten een zo compleet mogelijke bron van inspiratie met altijd een mooie korting. Mooi voor zowel ondernemer als consument!

Wat doen wij?

Een platform bieden waarop elke ondernemer, nieuw of gevestigd, zonder kosten of risico's haar producten en/of diensten kan promoten door een leuke actie aan te bieden. Een ruim aanbod acties in de horeca, recreatie en particuliere dienstensector bieden die mooi zijn voor de consument én mooi voor de ondernemer! Mooiekortingen.nl vindt dat de ondernemer moet doen wat hij kan, ondernemen! Dat betekent dat wij de actie promoten maar de ondernemer zelf de inhoud van de actie bepaalt, zelf de financiële afhandeling doet en ook zelf aanspreekpunt is voor vragen over de onderneming of actie.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong team met ondernemersbloed. Wij gaan er zelf graag op uit en bezoeken dan ook zeer frequent leuke restaurants, café's, pretparken, doen activiteit of trekken de mooie natuur van Nederland in. 

Hoe zijn wij op dit idee gekomen?

Wij zijn vaak op zoek naar nieuwe inspiratie voor buiten de deur maar merkten dat er niet écht 1 plek bestaat om dit te vinden. Natuurlijk zijn er meerdere websites waar deals en dergelijke op staan maar deze richten zich veel te sterk op de consument door bijvoorbeeld zeer hoge kortingen te bieden of een flinke marge in te houden. Dit schrikt veel ondernemers af waardoor het aanbod beperkt is en blijft. Dit willen wij oplossen. Natuurlijk houden wij, net als elke Nederland, van korting. Wij zijn alleen wel van mening dat deze korting gezond moet zijn voor een ondernemer. Zodoende willen wij een platform bieden waarop de ondernemer kosteloos en zonder voorwaarden haar diensten kan promoten. Daar tegenover verwachten we van de ondernemer dat deze de consument een mooie korting biedt. Ondernemer blij, consument blij, wij blij!