Download onze app!

Laat je door ons inspireren

Logo

0619269294

Over deze onderneming

Wijn drinken maakt gelukkig. Het "gedeelde moment" is hierbij van groot belang. Uit een studie blijkt dat mensen gelukkiger zijn, langer vriend of vriendin blijven en ondanks de alcohol zijn deze drinkers gezonder omdat zij sneller geneigd zijn een actief en sociaal leven te leiden. Het samen beleven van deze "wine experiencia" maakt mensen gelukkiger. Maar bovenal "drink met mate" en geniet!

Hoe:

We willen de kwaliteit van leven verbeteren. Samen genieten van een wijnbeleving verbindt en maakt gelukkiger. Dit doen wij door je te verbinden met Spaanse wijnbelevingen waarbij wijn, cultuur en gastronomie van Spanje centraal staat. 

Wat:

Door verkoop van Spaanse wijnen en cava's, het organiseren van wijnproeverijen, het organiseren van Spaanse gastronomie reizen:  

Wijnen en Cava:

De wijnen en cava's selecteren en importeren wij zelf direct van de wijnboer, zonder tussenhandel en zijn altijd op zoek naar unieke kleinschalige bodega's, wijnen met een verhaal. Qua assortiment focussen we op:

- een serieus aanbod uit handen van kleine, familiale wijndomeinen.

- constant hoge kwaliteit door intensief contact met alle wijnmakers.

- lekkere, eigenzinnige wijnen die uitblinken in zuiverheid en plezier.

- wijnen met een voortreffelijke prijs-kwaliteit verhouding.

Wijnproeverij:

Ervaar een intense wijnbeleving met een wijnproeverij bij je thuis of op locatie. In een ongedwongen en gezellige sfeer geef ik een wijnproeverij in Spaanse sfeer. Wijnevenement: Wij organiseren ook wijnevenementen of vrijdagmiddagborrels in de regio waarbij verbinden en beleven centraal staat. Als voorbeeld het "wijn en bier festijn" en "Wijn op het Plein".

Gastronomie reis:

Ga mee met de meest ultieme wijnbeleving: een volledig verzorgde wijn-gastronomiereis door de in 2016 uitgeroepen als DE gastronomie streek van Europa: Catalonië, Spanje.

Nee

Ja

Geen acties gevonden
Geen reviews gevonden
Schrijf een beoordeling
0 Beoordeling(en)